Het Nederlandse meubelmerk Palau is gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige meubels. De collectie richt zich op zowel de consumentenmarkt als de zakelijke markt.

Palau werkt nauw samen met Nederlandse en internationale ontwerpers. Zij kenmerken zich door de typische Palau-signatuur maar behouden daarbij hun uitgesproken eigen stijl. Door vakmanschap te combineren met architectonische wensen heeft Palau al vele projectinrichtingen gerealiseerd.

Het Nieuwe Werken heeft een aanzienlijke invloed op de hedendaagse interieurarchitectuur. Mensen bepalen steeds vaker zelf waar, wanneer en hoe ze werken. Flexibele werkplekken en informele, open ontmoetingsplaatsen worden daarom belangrijker. Palau speelt in op deze veranderende tijdsgeest door multifunctioneel meubilair te ontwikkelen met een breed scala aan mogelijkheden.

Palau staat voor ecologisch verantwoorde producten. De bedrijfsfilosofie is erop gericht een tijdloos ontwerp te leveren met een lange levensduur met behulp van hoogwaardige, milieuvriendelijke materialen en productiemethoden.