Fellowes Brands is wereldwijd marktleider op het gebied van ergonomische oplossingen. Al meer dan 100 jaar creëren we innovatieve werkplekoplossingen. Wij begrijpen hoe een betere gezondheid en welzijn belangrijk is voor ieders levensstijl en dat dit ook op het werk uitgedragen moet worden. Met deze gedachte ontwikkelen we producten zoals Zit-Sta bureaus, Zit-Sta werkplekoplossingen en ergonomische accessoires om mensen te helpen het beste uit zichzelf te halen. Productiever, efficiënter, gezonder, gelukkiger.

Van onze door FIRA geaccrediteerde monitor- en laptopstandaarden, monitorarmen, voetensteunen en polssteunen met Microban antibacteriële bescherming tot een nieuwe reeks Zit-Sta werkstations en Zit-Sta bureaus. Onze oplossingen stimuleren een preventieve, proactieve aanpak om risico op pijn of ongemakken op de werkplek te verminderen.

Fellowes is wereldwijd actief en in Europa hebben we een sterke regionale aanwezigheid in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Nederland, Spanje, Frankrijk, Italië, Polen, België. Luxemburg en andere florerende markten.