Over ons

Dataflex is in 1982 te Rotterdam, Nederland opgericht. Een jaar later verhuisde de onderneming (kantoor en productie) naar Krimpen aan den IJssel, ietwat oostelijk van Europa's grootste haven. Daar kunt u ons vandaag de dag nog steeds vinden.

Dataflex specialiseerde zich in de ontwikkeling en productie van professionele oplossingen in klein kantoor meubilair, maar voornamelijk ergonomische werkplek accessoires. Inmiddels is Dataflex in Europa een vooraanstaand leverancier geworden. Dataflex heeft actieve verkoopkantoren in de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk en Italiƫ.

Dataflex is ook buiten Europa actief. Onze producten worden exclusief door de vakhandel (dealers, catalogi, distributeurs, importeurs) aangeboden.

Dataflex Benelux

Om het merk Dataflex beter zichtbaar te maken voor meerdere segmenten in de markt is op 1 januari 2009 Dataflex Benelux opgericht. Met als doel een succesvolle implementatie van verkoop en marketingcommunicatie activiteiten in het distributiekanaal van voornamelijk meubelfabrikanten en de retailers te realiseren. Dataflex Benelux is een voorraadhoudende distributeur exclusief voor Dataflex producten, dat het verkoopkanaal een groot voordeel zal bieden. Bestellingen kunnen versneld worden geleverd waardoor de klant een minimale voorraadbeheer behoudt en daarnaast bieden de stabiele prijzen en uitstekende productkennis een goede ondersteuning voor de verkoopbevordering van ergonomische oplossingen voor iedere werkplek.

De flexibele ergonomische kantooroplossingen van Dataflex zijn ruimte besparend, vervaardigd van duurzame materialen en hebben een modern en robuust uiterlijk. Het uitgebreide assortiment zorgt voor onbegrensd veel mogelijkheden voor op kantoor, het bureau en de thuiswerkplek. Bij specifieke vraagstukken assisteren wij u graag bij het zoeken naar de juiste oplossing.