Ahrend: functioneel duurzaam design voor werk-, leer- en leefomgevingen

Ahrend richt - samen met klanten, architecten en andere partners - omgevingen in waar mensen worden gestimuleerd tot optimale prestaties. Ahrend zorgt ervoor dat mensen professioneel, plezierig en productief kunnen werken en leren in mooie, functionele en duurzame werk-, leer- en leefomgevingen.

Ahrend is duurzaam in alle betekenissen van het woord en houdt bij al haar besluiten en handelingen rekening met de gevolgen voor people, planet en profit. Ahrend is een Cradle to Cradle-onderneming, die haar bedrijfsvoering inricht volgens het gedachtegoed van Braungart en McDonough. Diverse Ahrend-producten zijn reeds C2C-gecertificeerd.

Het assortiment van Ahrend als ontwerper en producent van herkenbaar, tijdloos 'Dutch Design'-meubilair omvat stoelen als de revolutionaire Ahrend 2020, de tijdloos mooie Ahrend 350 en de legendarische Revolt, wereldwijd toegepaste tafels als Mehes en Ahrend 500, en vele andere bekroonde stoelen, tafels en opbergsystemen.

Ahrend richt zich op bedrijfsleven, overheid, onderwijs en zorg, met verschillende uitgekiende inrichtingsoplossingen, toegespitst op de specifieke wensen van de markt.

Ahrend heeft tevens een aantal zeer aantrekkelijke producten voor thuis, zoals de Ahrend Revolt-stoel en Facet-tafel van Friso Kramer en de A380 tafel die Ineke Hans onlangs ontwierp.

Tot de recente productintroducties behoren de Loungescape (Basten Leijh), Living Wall (Frans van der Wielen), Kaigan (Marijn van der Poll) en Team_Up (Marck Haans). Eigentijdse producten die perfect passen in het huidige tijdsgewricht: flexibel werken, veel dynamiek, een prettige, huiselijke sfeer, gekoppeld aan optimale productiviteit.

Bezoek voor meer informatie de site: www.ahrend.com